avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere curs recrutor pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere curs recrutor pfa

Am un PFA cu obiect de activitate agentie de plasare a fortei de munca.
Vreau sa urmez un curs de recrutor. Este costul cursului deductibil si ce inseamna? Se scade din venituri sau direct din impozit?
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:37, 21 Noiembrie 2019
Faceti actul prin care faceti plata pentru cursul de recrutor pe pfa, il treceti in registrul jurnal de incasari si plati si il luati in calcul ca si cheltuiala cand veti completa registrul de evidenta fiscala si apoi declaratia unica pentru 2019.
Si actele prin care urmeaza sa va inscrieti la acest curs sa le faceti tot prin pfa si anexati totul la dosarul cu actele contabile.
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit ca si cheltuiala Alexutu123 Alexutu123 In anul 2019 am platiti impozit aferent 2018. Acest impozit plus comisionul aferent sunt cheltuieli care se prind in contabilitatea pe 2019? Cum, ca orice ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea la un pfa in domeniul educațional Magda77? Magda77? Eu am un PFA in domeniul educațional și am contract de colaborare cu un centru after Scholl finanțat de către primărie . Astfel că eu prestez servicii ... (vezi toată discuția)
Despre activitatea pfa adri_d adri_d Buna ziua, Am nevoie de cateva lamuriri legate de urmatoarele: 1. PFA, am contract de comodat pe laptop, proprietate personala. De curand am schimbat ... (vezi toată discuția)