avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acordare spor titlu de doctor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acordare spor titlu de doctor

Am obtinut titlul de doctor in decembrie 2011. Lucrez in domeniul in care am obtinut doctoratul la o societate nationala in care statul este actionar unic, similar institutiilor publice. In contractul colectiv de munca este introdus faptul ca sporul pentru titlu de doctor se acorda numai cu aprobare prin BVC, dar studiind BVC al societatii de fapt apare numai rubrica : cheltuieli salariale fara alte explicatii. Daca actionez in justitie ce sanse sunt sa obtin sporul pentru titlu de doctor?
Mi se pare o discriminare faptul ca numai institutiile publice (bugetarii) beneficiaza de aceste drepturi, Multumesc.

Alte discuții în legătură

Spor doctorat 2012 saurel saurel Sunt sef birou intr-un institut de cercetare si am obtinut titlul de doctor in iunie 2010. Doresc sa va intreb ce parere aveti in legatura cu acordarea ... (vezi toată discuția)
Acordare spor doctorat se poate acorda spor de doctorat unei ... veronicam veronicam Acordare spor doctorat Se poate acorda spor de doctorat unei persoane care a obținut titlu de doctor in Decembrie 2021,dacă da, care este ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat misu_gabitza misu_gabitza Am obtinut titlul stiintific de Doctor in Informatica in 2010 si as dori sa stiu daca pot beneficia de sporul de 15% care se acorda celor din invatamantul ... (vezi toată discuția)