avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Receptie lucrari ajutor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Receptie lucrari ajutor

In cazul in care firma reziliază contractul de lucrari , factura finala (ultima factura plătită de client ) poate fi considerată ca și cum s-ar fi receptionat lucrările ?pe factura scrie receptie lucrari ?Din cauza neînțelegerilor contractul a fost reziliat unilateral de firma .(lucrul acesta fiind posibil ,scrie ca fiecare parte poate rezilia contractul unilateral printr-o notificare când doresc )Poate fi acuzat penal administratorul firmei pt faptul ca a reziliat ,înșelăciune etc ?Erau 2apartamente care trebuiau fi făcute într-un timp dar abia sa terminat primul doar , sau certat la primul apartament din cauza termenului ,iar la primul apartament mai trebuie sa se facă câteva retusuri ,nu sa încasat suma totala pe apartament .Notificarea de reziliere s a făcut la primul apartament Mai sunt câteva retusuri .Sa luat și mai puțin bani.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
goldstar9, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuza receptia goldstar9 goldstar9 Buna ziua ,clientul refuza Recepție lucrării și sa facă plata . Eu m-am gândit așa : ii fac notificare cu factura și recepti făcută de mine prin ... (vezi toată discuția)
Inselaciune in contract misailae misailae Buna ziua, Un prieten a incheiat un contract pentru crearea unui site cu o anumita aplicatie. A facturat un avans pe care l-a si incasat. Termenul de predare ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare teodora g teodora g am avut un leasing financiar, desi am platit restanta nu a vrut sa mai factureze nu a trimis notificare de reziliere utilizatorului si a trimis dupa un an ... (vezi toată discuția)