avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot radia o caroserie de masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot radia o caroserie de masina

Bună seara,
Am o caroserie de mașină nr mașinii precum și actele mașinii. As dorii sa radiez mașina și să nu mai plătesc impozit pentru ea. Am fost la diverse rematuri din Craiova și nu doresc sa o primească dacă nu am mașina întreaga. As dorii sa știu ce pași trebuie sa urmez? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:52, 26 Noiembrie 2019
Predati epava la operator economic autorizat de preluare fier vechi
Obtineti documentul de predare caroserie auto cu care puteti parcurge procedura de radiere auto
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare epava auto gsmgsa gsmgsa Buna ziua! Situatia este urmatoarea: Am achizitionat o epava auto (dauna totala) de la o firma din Bucuresti. Eu locuiesc in Maramures. Ei mi-au trimis o ... (vezi toată discuția)
Am dat unui cumnat din vaslui autoturismul inmatriculat in bucuresti ... Mardoheuestera Mardoheuestera Am dat unui cumnat din Vaslui autoturismul inmatriculat in Bucuresti pe numele meu si dupa ce s-a defectat cumnatul meu la dat celor ce colecteaza stradal fier ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa radiez o masina de la politie? UGenna UGenna Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un ... (vezi toată discuția)