avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras carte funciara apartament si teren cota indiviza
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras carte funciara apartament si teren cota indiviza

Buna ziua. In extrasul de carte funciara pentru apartament exista trecut si un teren (cota indiviza). In extrasul de carte funciara al erenului respectiv, la sectiunea A. Descrierea imobilului este scris numarul cadastral al apartamentului. In sectiunea B. Partea II Propietari si acte apare scris Null. In Cartea Funciara a apartamentului sunt trecuti propietarii la sectiunea B, terenul este specificat la Observatii si are acelasi numar cadastral cu apartamentul, Banca care acorda creditul sustine ca in sectiunea cartii funciare a terenului unde scrie Null ar trebui sa fie trecut propietarul. Intrebarea mea este: trebuie sa fie trecut sau nu propietarul in cartea funciara pentru acel teren care este cota indiviza ?

Alte discuții în legătură

Schimbare in cvc a statutului terenului aferenr unui apartament Iag Iag Iag Iag Se da urmatoarea speta: Se vinde un apartament cumparat in 1974 de la ICRAL, luat in rate de la CEC. Exista dovada achitarii platii si declaratie de la CEC. ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara - rubrici necompletate Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament - am cerut nr carte funciara si nr cadasatral (am vazut ca este acelasi). Am intrat pe site-ul ANCPI pentru un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mai pe scurt, am cumpărat un apartament care are ... DeeaD DeeaD Bună ziua, Mai pe scurt, am cumpărat un apartament care are o grădină, am ieșire din bucătărie în grădină. În contractul.de vânzare cumpărare ... (vezi toată discuția)