avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Autorizatie functionare primarie pentru ONG?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Autorizatie functionare primarie pentru ONG?

Am o asoiciatie umanitara, care desfasoara o activitate de vanzare de carte crestina doar pe internet, recent ne-am mutat cu depozitul intr-un spatiu nou inchiriat de la o firma. Ca ONG am nevoie de autorizatie de functonare de la primaria locala ?
Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marianaciocan , utilizator 00:13, 3 Decembrie 2019
Autorizatiile de functionare de la primarie sunt pentru comercializarea produselor si serviciilor de piata conform Legii si numai pentru cazul in care primaria de care apartine acea localitate a decis sa instituie o procedura de autorizare a orarului etc. INSA comercializarea fiind facuta prin Internet opinez ca activitatea nu intra sub incidenta OG 99 / 2000 dpdv al eventualei autorizari de catre Primarie, deci nu vad ce fel de autorizatie ar putea fi nevoie de la Primarie.... deci cel mai probabil raspunsul este ca NU aveti nevoie de nicio autorizatie de la Primarie
multumesc pentru raspuns, apreciez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, ... lunguemi lunguemi Bună ziua! Pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, am citit pe site-ul caen.ro ca nu este nevoie de autorizație de funcționare de la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare srl emisa de primarie ginnyy ginnyy Buna ziua! in baza art. 6 (2) din OG 99/2000, este necesara obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie, pe plan local, dupa ce am obtinut ... (vezi toată discuția)
Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)