avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere copil din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere copil din somaj

Buna ziua! Am o intrebare, daca se poate sa ma îndrumați: după ce am avut 2 concedii de creștere copil consecutive, am intrat in somaj 9 luni, pentru ca firma a intrat in insolventa si s.a desfiintat postul meu..Sunt din nou gravida si ar trebui să nasc fix in luna in care se termina șomajul.. Mai exista vreo posibilitate sa intru din nou în ccc? Care este procedura? Bănuiesc că nu vor mai exista acele zile de concediu de maternitate inainte si dupa nastere..Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 27 Noiembrie 2019
Este aceeasi procedura ca si pentru ceilalti copii ...

1. Va trebuie adeverinta de la AJOFM - perioada si cuantumul somajului

2. Va trebuie adeverinta de la AJPIS - perioada si cuantumul indemnizatiei pentru ultimul copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate dupa concediu crestere copil cristinagradinaru cristinagradinaru Buna ziua, Va rog sa ma indrumati si pe mine cum sa rezolv urmatoarele situatii: In data de 08.02.2014 am nascut; pe data de 08.01.2015 trebuia sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere copil elennalip elennalip Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani. Copilul implineste 2 ani in 25 mai 2015 iar eu sunt insarcinata cu al doilea copil care trebuie ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatia pentru cresterea copilului seby tf seby tf Buna seara,am si eu o nelamurire cu privire la dosarul pentru indemnizatie,nu stiu exact cum se procedeaza.Eu am beneficiat de somaj din 26decembrie 2009 pana ... (vezi toată discuția)