avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva 5%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva 5%

Am incheiat un antecontract pt cumpararea unui imobil pe firma cu tva 5 pe care nu o platesc ! Voi incheia contractul final anul viitor cand ca fi gata ! Intrebarea este daca voi vinde acest imobil unei pers fizice care sunt conditiile sa pot vinde tot cu 5%tva ?
Mentionez ca ma incadrez in suprafata si pret dar e posibil sa vand in anul urmator ? Mai e imobilul considerat nou sau nu e aceasta o conditie ?!
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
avisdevara, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva 5% la v-c in 2023 si impozit la vanzarea a doua ap.? intrebare ... ken ken TVA 5% la V-C in 2023 si impozit la vanzarea a doua ap.? Intrebare 1: Daca in ianuarie 2022 am incheiat un antecontract pentru un ap. in constructie si am ... (vezi toată discuția)
Tva cumparare apartament 2022-2023 - 5% sau 19% migacio migacio Buna ziua. Am o intrebare legata de imobiliare si noul cod fiscal (aplicabil de la 1 ianuarie 2023). Am urmatorul scenariu: -in 2018 s-a achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Cota 5% tva locuinte noi iulys iulys Buna ziua, In data de 17.09.2009 am semnat un antecontract pentru achizitionarea unei locuinte noi prin programul \"Prima Casa\". Pretul apartamentului ... (vezi toată discuția)