avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cand se finalizeaza o hotarare judecatoreasca?
Discuție deschisă în Executare silită

Cand se finalizeaza o hotarare judecatoreasca?

Cand se finalizeaza o hotarare definitiva si irevocabila pusa in executare de un executor judecaoresc? Cum se finalizeaza, daca noi creditorii nu avem date concrete ca sa finalizat hotararea? Noi, creditorii la o finalizare de executare, trebuie sa semnan un act cum ca sa terminat executarea la ,,executorul judecatoresc,,?

Alte discuții în legătură

Executare silita in strainatate a unui titlu executoriu care nu este hotarare judecatoreasca monik monik buna ziua! cunosc legislatia privind executarea in statele UE a hotarailor judecatoresti/actelor autentice etc romane..insa cum se executa in strainatate un ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare cheltuieli de judecata pentru societati comerciale nod nod Buna ziua. In urma unui proces intre doua SRL-uri, cel care a castigat procesul a primit Hotararea Definitiva si Irevocabila a Instantei de Judecata si plata ... (vezi toată discuția)
Executare silita .condiții de executare silita . Popescu2012 Popescu2012 Care sunt condițiile de executare silita ? se poate executa silit înainte de finalizarea procesului de executare silita ? (vezi toată discuția)