avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... inregistrare marca osim
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

inregistrare marca osim

Pot inregistra la osim o marca care contine cuvantul "national"? spre exemplu " Institutul national...."
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:55, 28 Noiembrie 2019
in cazul in care folositi cuvinte din dictionar si vreti ceva care sa fie doar al dvs., singura posibilitate e sa adaugati un simbol grafic, un desen, etc., pe care sa-l inregistrati.
daca veti folosi doar o insiruire de cuvinte din dictionar nu veti avea dreptul la exclusivitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata ela73 ela73 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari ... daca puteti sa imi raspundeti. Situatia este reala, dar voi folosi pentru moment, un exemplu similar. Exista la ... (vezi toată discuția)
Acuzat de concurenta neloiala, daca folosesti 2 cuvinte generale? ecompasiv ecompasiv Buna ziua, Sunt administratorul unei firme de servicii grafica si IT. Tocmai am fost apelat de un avocat care mi-a spus ca facem concurenta neloiala, ... (vezi toată discuția)
Brevetare brand pneuros pneuros as dori sa incep o afacere, activitatea respectiva exista dar in forma in care vreau eu sa fac nu cred ca exista cum as putea sa o procedez sa nu fiu copiat? (vezi toată discuția)