Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 stelutaracu	                   

Tatal meu a decedat in anul 2006 (el a beneficiat de pensie din cadrul asigurarilor de stat si pensie  de veteran de razboi). In urma acestui eveniment , mama ... (vezi toată discuția)
	                    stelutaracu	                   

Tatal meu a decedat in anul 2006 (el a beneficiat de pensie din cadrul asigurarilor de stat si pensie  de veteran de razboi). In urma acestui eveniment , mama ... (vezi toată discuția)

ff38	                   

Buna ziua
As dori sa stiu daca dupa decesului tatalui meu, beneficiar al unei pensii de limita de varsta, mama mea , beneficiara a unei pensii de ... (vezi toată discuția)
	                    ff38	                   

Buna ziua
As dori sa stiu daca dupa decesului tatalui meu, beneficiar al unei pensii de limita de varsta, mama mea , beneficiara a unei pensii de ... (vezi toată discuția)

Andrusceac Paunel	                   

Mama mea primeste pensie de urmas-din sistemul public si 
pensie proprie de agricultor.Este legal ,ca nu prea am chef sa fie recuperate eventuale drepturi ... (vezi toată discuția)
	                    Andrusceac Paunel	                   

Mama mea primeste pensie de urmas-din sistemul public si 
pensie proprie de agricultor.Este legal ,ca nu prea am chef sa fie recuperate eventuale drepturi ... (vezi toată discuția)