avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Colectare deseuri nepericuloase in numele clientului?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Colectare deseuri nepericuloase in numele clientului?

Buna ziua. Detin un srl-d cu obiect de activitate 3811, colectare deșeuri nepericuloase. Pot să fac colectare in numele clientului, care este autorizat de mediu , fără a deține eu autorizatie de mediu? Eu fac decât colectare iar sortarea se face in curtea clientului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 30 Noiembrie 2019
Colectarea deseurilor in Romania
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl claudya007 claudya007 buna ziua! as dori sa imi deschid un centru de colectare fier vechi .M-ar interesa ce acte sunt necesare si cam cat m-ar costa.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate comerciant/ broker de deseuri danavls danavls Intentionez sa activez ca si operator economic cu obiectiv de activitate principal intermedierea in domeniul deseurilor (comerciant/ broker de deseuri). Caz ... (vezi toată discuția)