Buna ziua. Ieri, 29.11.2019, am fost oprit de un agent al politiei rutiere. Dupa verificare s a constatat ca am.numerele rosii expirate de 10 zile. Am fost dus la sectie si mi s a intocmit dosar penal pentru circulatie pe drumuri publice al unui autotirism cu nr. expirate. Am primit dovada si mi s a spus ca v a dura ceva timp pana la solutionarea cazului. Am contactat astazi un avocat si mi a spus ca o sa scap usor de aceasta data, cu neinceperea urmariri penale...Totusi sunt o persoana mai emotiva de fel..imi puteti da mai multe detali, exista riscul sa ajung in instanta ? Mentionez ca nu am antecedente penale.
Este posibil ca procurorul sa dispuna o solutie de renuntare la up daca constata ca nu exista un interes public in urmarirea faptei.
Ordonanta de up se trimite spre confirmare judecatorului de cameră preliminară de la instanţa căreia i-ar reveni, potrivit legii, competenţa să judece cauza în primă instanţă.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii. Fara o consiliere adecvata riscati sa fiti trimis in judecata.