avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iluminat curte cu proiector cu senzor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iluminat curte cu proiector cu senzor

Buna ziua, locuim la casa si am montat pe fatada casei 2 proiectore cu led cu senzor de miscare pt iluminarea curtii. Ele sunt orientate in jos, paralel cu solul, lumina lor bate in jos. Vecinii de langa noi ( cca 10 m distanța) nu au nici o problemă și nu sunt deranjati de ele, însă o vecina care locuiește la cca 60 de metri vine zilnic si se plânge că nu mai poate trăi de reflectoarele noastre si ne amenință sa le dam jos ca altfel ne da in judecata. Va rog sa imi spuneti exista vreo lege care interzice sa iluminezi curtea daca deranjezi vecinii? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:28, 30 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca acea lumina cu adevarat nu ii bate direct in curte ....
Sunt si persoane care au mari dificultati cu ....
Nu exista nicio lege care, daca intr-adevar, nu deranjaza acele becuri, sa va oblige sa le desfiintati.
Sunt si persoane care l-au chemat in judecata pe Sf. Ilie sau pe Dumnezeu asa ca ..... nu va speriati!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a indeparta situatiile neplacute cu vecinii sensibili,gasiti modalitatea de reducere luminozitate reflector ,exista suporti speciali care permit miscorarea fasciculului luminos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reflector care bate exact in geamul meu teodorescu madalina teodorescu madalina Buna seara. Am o problema mareeeeeeeeee. De doua nopti locatarii din blocul de via-a-vis au montat un reflector care bate exact in geamul meu. Bate ... (vezi toată discuția)
Hotarare abuziva fara vot Alex-U Alex-U De curand s-au montat senzori de miscare pentru iluminatul pe casa scarii.Hotararea s-a luat fara a fi aprobata de 2/3 din membrii Adunarii Generale.Cum pot ... (vezi toată discuția)
Sursa puternica lumina noaptea - poluare vizuala nitzu88 nitzu88 Buna dimineata, As vrea sa ma lamuriti in legatura cu o problema care pe cat de neimportanta pare pe atat de tare creaza disconfort in mod gratuit. Pe ... (vezi toată discuția)