miller 
	    	Utilizator

miller 
	    	Utilizator	    

ANAELI 
	    	Utilizator

ANAELI 
	    	Utilizator	    

ANAELI, utilizator
 ANAELI, utilizator 	
			~ final discuție ~
 nerotudor	                   

Buna seara.Va rog a-mi raspunde la urmatoarea speta:

Un asociat care detine 45% din capitalul social al unui SRL (celalalt
actionar detine 55% si este si ... (vezi toată discuția)
	                    nerotudor	                   

Buna seara.Va rog a-mi raspunde la urmatoarea speta:

Un asociat care detine 45% din capitalul social al unui SRL (celalalt
actionar detine 55% si este si ... (vezi toată discuția)

vlad_a_anca	                   

ce se intelege mai exact prin majoritate absoluta, in cazul unui SRL, avand in vedere ca legislatia nu prevede o definitie decat in cazul SA-urilor si in ... (vezi toată discuția)
	                    vlad_a_anca	                   

ce se intelege mai exact prin majoritate absoluta, in cazul unui SRL, avand in vedere ca legislatia nu prevede o definitie decat in cazul SA-urilor si in ... (vezi toată discuția)

markvin	                   

Este posibila transformarea unei societati pe actiuni cu mai mult de 500 de actionari in srl?
Daca da, va rog sa-mi spuneti care ar fi etapele si ce se ... (vezi toată discuția)
	                    markvin	                   

Este posibila transformarea unei societati pe actiuni cu mai mult de 500 de actionari in srl?
Daca da, va rog sa-mi spuneti care ar fi etapele si ce se ... (vezi toată discuția)