avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii firma de dispecerat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii firma de dispecerat

Buna seara,

Am deschis de curand o firma de dispecerat transport si trebuie sa imi intocmesc un contract pentru viitorele colaborari. La cine trebuie sa apelez pentru intocmirea unui astfel de contract?
Buna ziua,

Apelati la un avocat care sa va redacteze contractele de care aveti nevoie si sa va revizuiasca contractele pe care le veti primi spre a fi semnate. Cunosc din experienta proprie ca o activitate de acest gen implica mult studiu legal si multe discutii atat cu partenerii implicati cat si cu partea de contabilitate. Va sfatuiesc sa apelati la un avocat specializat cu care sa puteti sa va consultati constant pe parcursul desfasurarii activitatii.

Multu succes si spor.
Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata in romania DjSannan DjSannan Buna tuturor. As avea nevoie de informatii. Eu am plecat din tara cu masina mea inmatriculata in Romania. Acum a trecut ceva timp si actele iau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pentru obținerea pensiei alimentare este obligatorie ... Aurori Aurori Buna ziua. Pentru obținerea pensiei alimentare este obligatorie angajarea unui avocat? Multumesc (vezi toată discuția)