Piciu10 
	    	Utilizator

Piciu10 
	    	Utilizator	    

Duca Oana 
	    	Avocat

Duca Oana 
	    	Avocat	    

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			~ final discuție ~
 olga.bejat	                   

Amanarea aplicării pedepsei reprezintă o modalitate de individualizare a pedepsei? (vezi toată discuția)
	                    olga.bejat	                   

Amanarea aplicării pedepsei reprezintă o modalitate de individualizare a pedepsei? (vezi toată discuția)

Ionut Alupului	                   

Buna ziua  am si eu  aceiasi problema  ... instanta mia dat amanarea aplicari pedepsei  iar procuroru a facut  apel la ce trebuie sa ma astept in aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut Alupului	                   

Buna ziua  am si eu  aceiasi problema  ... instanta mia dat amanarea aplicari pedepsei  iar procuroru a facut  apel la ce trebuie sa ma astept in aceasta ... (vezi toată discuția)

TheGodfather	                   

Risc sa fac inchisoare daca am fost oprit de politie si nu posedam permis de conducere pentru nici o categorie? Mentionez ca nu am alte antecedente penale. (vezi toată discuția)
	                    TheGodfather	                   

Risc sa fac inchisoare daca am fost oprit de politie si nu posedam permis de conducere pentru nici o categorie? Mentionez ca nu am alte antecedente penale. (vezi toată discuția)