avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Legitimare și reținere Carte de Identitate la poarta ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Legitimare și reținere Carte de Identitate la poarta liceului.

Buna ziua ! Fiica mea este eleva la un Colegiu Național iar mai nou la poarta se cere predarea cărții de identitate in schimbul unui ecuson. Azi dori sa stiu daca e legală toate treaba si care e baza legală. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:26, 3 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns dar tocmai asta e directiva conducerii liceului ca sa nu mai zic ca poarta e închisă de paznic cu un lacăt iar noi parintii vorbim pe la gard cu copii iar mâncarea e data printre zabrelele portii. Mi se pare inuman dar și ilegal și de aceea a-si vrea sa stiu parerea dumneavoastra . Multumesc anticipat
Sesizati direct Inspectoratul scolar, nu este ok ce se intampla, este totusi vorba de o unitate scolara, copii nu sunt la inchisoare,..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncalcare proprietate akeem akeem Buna ziua, Cu un an in urma am mostenit o proprietate (casa + gradina) in alta localitate decat adresa de domiciliu. Acea casa sa gaseste pe un drum ... (vezi toată discuția)
Atitudine provocatoare a unui elev vs profesor victor1906 victor1906 Buna ziua. O situatie a prietenei mele profesoara. Doamna profesoara la ora de matematica cu elevi de clasa a 12-a , a facut o observatie unui elev sa nu ... (vezi toată discuția)
Privarea de libertate....in scoli AlexMihus AlexMihus As vrea sa va intreb daca este legala \\\\"sechestrarea\\\\" elevilor in institutiile de invatamant. In liceul in care invat, elevilor le este interzis sa ... (vezi toată discuția)