avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot intra in somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot intra in somaj?

buna ziua, poate ma puteti ajuta, acum sunt in ccc dar inainte de asta am fost in somaj deoarece firma la care lucram ma disponibilizat pe motiv de reducere personal avand decizia de incetare cu art. 65...pot acum sa intru din nou in somaj dupa terminarea ccc? Mentionez ca firma intre timp a întrat in insolventa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 6 Decembrie 2019
CCC se poate considera vechime in munca sa pot intra in somaj?
CCC se considera vechime in munca si va fi luat in calcul la stabilirea duratei pentru care se acorda somajul si a cotei procentuale necesare pentru calculul indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

se continua automat somajul daca sotul renunta la luna de ccc? ceva acte mai trebuie depuse? melibabus melibabus [b]Sotul meu renunta la indemnizatia de ccc obligatorie. Eu fiind somera, trebuie sa depun ceva acte la AJOFM pentru a continua-mi somajul inceput inainte de a ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa 2 concedii de creștere copil ioana123654 ioana123654 În situ următoare se poate primi șomaj? Pana pe 30 aprilie 2015 am fost în ccc, pe 1 mai 2015 m-am angajat la o firma pe perioada determinata iar în ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediu prenatal si postnatal Diana.diana12 Diana.diana12 Buna ziua.Eu am contractul de munca pe perioada determinata pana la data de 26 iunie,pe data de 23 iulie urmeaza sa nasc.Pe data de 1 iunie o sa intru in ... (vezi toată discuția)