Buna ziua,
Azi dimineata am primit o adresa de la judecatoria Sectorului 2 ca suntem parati de o alta firma cu care am colaborat in luna mai, pentru a le plati 5 lei penalizari de intarziere la factura, precum si 40 de euro daune de intarziere cf art 10 legea 72/2013. Era vorba de o factura de transport in valoare de 900 de lei+tva ce a fost achitata cu ~9 zile dupa termenul scadent (iunie) deoarece eram toti din firma plecati in concediu. Dupa plata facturii nu ne-a mai contactat nimeni, urmand ca astazi, in decembrie, sa primim aceasta minune. Am incercat sa-i contactam, tot astazi, sa ii punem sa ne emita mareata factura de penalizare de 5lei+40e dar sunt destul de recalcitranti si nu cred ca putem s-o scoatem la cap cu ei. Nu este vorba de cei 5 lei si nici de cei 40 de euro, ci doar de deranjul in sine. Ce pasi ne recomandati sa urmam ? Multumesc
Sau puteti depune banii intr-un cont la care sa aiba acces firma si inaintati instantei acest cont, cat si modalitatea prin care dumnealor pot intra in posesia banilor.
Puteti spune ca doriti sa platiti aceasta suma dar dumnealor nu doresc sa emita factura si de aceea ati procedat asa.
Puteti atasa si comunicarea prin care ati cerut emiterea facturii pentru plata.
In comunicarea pe care am primit-o de la judecatorie am primit si un extras de cont unde se vede data platii; nici nu as vrea sa contest faptul ca l-am platit cu intarziere oricum. Vreau doar sa stiu cum pot sa evit atata scandal si drama pentru 200 de lei. Noi nu am fost notificati cu absolut nimic, ne-am trezit azi dimineata cu hartie de la judecatorie, iar cei ce ne-au parat refuza sa ne emita factura de penalizari, ne spun ca sa platim in baza hotararii judecatoresti, evident dupa ce o sa se judece treaba.