avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită azi 04.12.2019 am primit o suma de bani de 800 de lei
Discuție deschisă în Executare silită

azi 04.12.2019 am primit o suma de bani de 800 de lei

Buna seara , azi am primit suma de 800 de lei de la mama mea ( Penca Maria ) , pentru fetele mele ca si cadou de mos Nicolae sa le cumpar dulciuri / jucarii , insa nu stiam ca pe contul meu era pusa o poprire de 2300 de lei si au fost papati instant de banca . Am mers la banca , mi-au spus ca nu pot face nimic si ca executorul B.EJ. Mircea Bogdan Constantin , prin numai stiu ce adresa mi-a blocat contul , insa ce nu inteleg eu , daca era alocatia tot asa facea , banii aia eu cred ca nu fac obiectul popririi ci doar salariu sau alte drepturi banesti din salariu sau alte castiguri din aceeasi categorie , dar eu cred ca s-a facut un abuz , am facut contestatie in instanta
si solicitare ca acest lucru sa fie indreptat ,dar raul deja a fost facut. Ma poate ajuta cineva cu detalii despre cum si ce articol sa invoc pentru instanta , eu am trimis catre instanta poza cu extrasul de cont ca sa arat cine mi-a trimis banii , multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:56, 9 Decembrie 2019
Nu conteaza cine v-a trimis banii si pemtru ce.
Contestati din alte motive daca gasiti.
De cand aveti datoria catre banaca, de cand nu ati mai platit ? Poate a intervenit prescriptia si asta e un motiv de contestatie.
Pai am facut contestatie , e un credit de prin 2007 e perimata clar dar executor asta e cunoscut ca facand abuzuri si e dat si pe la stiri
Doar faptul că ați formulat o contestație nu vă ajută cu nimic. Depinde ce ați contestat, și cum ați motivat contestația.
Contestația la executare nu are un caracter general, ci fiecare în parte e personalizată.

Banca e terț poprit, nu o puteți acuza că a virat banii executorului.
Indiferent cine vă virează bani în cont, este legal să fie virați executorului.

Alocația copiilor nu poate face obiectul popririi potrivit art. 729 alin 7 cod procedură civilă, dar tot nu o veți putea scoate de la bancomat pentru că cardul este blocat, ci va trebui să o solicitați la casieria băncii.
Ideea ca daca era alocatia era bai mare ca pe aia nu au voie si acest executor a mai facut si in trecut la altii asa ceva a executat oameni necajiti si le-a luat tot salariu de pe card desi legea spune 1/3 si i-a luat alocatia copilului si pana si-a primit omul banii au trecut luni de zile , pentru ca el poate , sa isi cumpere sicirie si lumanari de Craciun
Pai si nu este un abuz ??? Cum sa blochezi alocatia ? Da tu ca executor ( haplea ) disperat sa arati bancii cat de obedient esti tu in raport cu debitorul , cat iti este sa fii onest sa nu te iei de drepturile copilului , va spun eu ca atat de nesimit poate fi , ca este in stare sa treaca si peste cadavre , de ar lua si painea de la gura omului si a copilui
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2019
penca_claudiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire pe contul de salariu mai mult de 1/2 mary_123454 mary_123454 buna ziua am si eu o intrebare am mai multe executari pe numele meu si mi se opreste jumatate din salariu direct de la angajator.problema este ca mai imi ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Poprire alocatie minor ovidana ovidana Banca, in urma deschiderii procedurii de executare silita, a dispus poprirea pe contul de alocatie al copilului meu, cont care era deschis la o alta ... (vezi toată discuția)