avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită azi 04.12.2019 am primit o suma de bani de 800 de lei
Discuție deschisă în Executare silită

azi 04.12.2019 am primit o suma de bani de 800 de lei

Buna seara , azi am primit suma de 800 de lei de la mama mea ( Penca Maria ) , pentru fetele mele ca si cadou de mos Nicolae sa le cumpar dulciuri / jucarii , insa nu stiam ca pe contul meu era pusa o poprire de 2300 de lei si au fost papati instant de banca . Am mers la banca , mi-au spus ca nu pot face nimic si ca executorul B.EJ. Mircea Bogdan Constantin , prin numai stiu ce adresa mi-a blocat contul , insa ce nu inteleg eu , daca era alocatia tot asa facea , banii aia eu cred ca nu fac obiectul popririi ci doar salariu sau alte drepturi banesti din salariu sau alte castiguri din aceeasi categorie , dar eu cred ca s-a facut un abuz , am facut contestatie in instanta
si solicitare ca acest lucru sa fie indreptat ,dar raul deja a fost facut. Ma poate ajuta cineva cu detalii despre cum si ce articol sa invoc pentru instanta , eu am trimis catre instanta poza cu extrasul de cont ca sa arat cine mi-a trimis banii , multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:56, 9 Decembrie 2019
cu gandirea asta esti om normal sau robot ? felul cum gandesti te face uman ?
tu te auzi ? v-a robotizat prea mult articolele astea de lege
mai trebuie sa fim si morali nu doar roboti , tie ti se pare ca Steaua din liga a 4 e Steaua din 86 ? sau ne uitam la alte televizoare , exact asta se intampla ne batem joc de realitatea in sine
Ce nu puteti intelege dvs e ca banii ce v-au intrat in cont, nu e venit salarial ca sa fie vb de o retinere de doar 1/3.
discutia depaseste subiectul, ramaneti cu speranta in moralitate, succes!
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire pe contul de salariu mai mult de 1/2 mary_123454 mary_123454 buna ziua am si eu o intrebare am mai multe executari pe numele meu si mi se opreste jumatate din salariu direct de la angajator.problema este ca mai imi ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Poprire alocatie minor ovidana ovidana Banca, in urma deschiderii procedurii de executare silita, a dispus poprirea pe contul de alocatie al copilului meu, cont care era deschis la o alta ... (vezi toată discuția)