Buna seara , azi am primit suma de 800 de lei de la mama mea ( Penca Maria ) , pentru fetele mele ca si cadou de mos Nicolae sa le cumpar dulciuri / jucarii , insa nu stiam ca pe contul meu era pusa o poprire de 2300 de lei si au fost papati instant de banca . Am mers la banca , mi-au spus ca nu pot face nimic si ca executorul B.EJ. Mircea Bogdan Constantin , prin numai stiu ce adresa mi-a blocat contul , insa ce nu inteleg eu , daca era alocatia tot asa facea , banii aia eu cred ca nu fac obiectul popririi ci doar salariu sau alte drepturi banesti din salariu sau alte castiguri din aceeasi categorie , dar eu cred ca s-a facut un abuz , am facut contestatie in instanta
si solicitare ca acest lucru sa fie indreptat ,dar raul deja a fost facut. Ma poate ajuta cineva cu detalii despre cum si ce articol sa invoc pentru instanta , eu am trimis catre instanta poza cu extrasul de cont ca sa arat cine mi-a trimis banii , multumesc anticipat!!!
mai trebuie sa fim si morali nu doar roboti , tie ti se pare ca Steaua din liga a 4 e Steaua din 86 ? sau ne uitam la alte televizoare , exact asta se intampla ne batem joc de realitatea in sine
Ce nu puteti intelege dvs e ca banii ce v-au intrat in cont, nu e venit salarial ca sa fie vb de o retinere de doar 1/3.
discutia depaseste subiectul, ramaneti cu speranta in moralitate, succes!