avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Telefonul mobil!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Telefonul mobil!

Mi se poate retine telefonul in timpul programului de munca,de către angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 26 Aprilie 2025
Nu vi se poate retine, dar cred ca poate prevede in Reg. Intern restrictionarea folosirii lui.

Angajatorul poate interzice folosirea telefonului personal în timpul programului de lucru?
www.avocatnet.ro/articol_451...
Am inteles! Dar dacă sunt amenințat ca voi fi dat afara din cauza asta? Menționez ca nu am fost atenționat nici măcar verbal in timpul serviciului ca sa nu mai stau pe telefon.
Aveti la dispozitie posibilitatea contestarii in instanta a deciziei de concediere.
Va mulțumesc frumos!
La muncă ni sa interzis sa nu mai încercăm telefon și bluetooth speaker înainte merge ferfect și leam zis dacă e vreo urgenta nea permis decât o casca in ureche dar avem voie sa ascutam muzica Eu nu mai port căsti.Eu am aparat auditiv

Alte discuții în legătură

Interzicere casti pt. muzica la locul de munca? H3000 H3000 Are voie angajatorul sa interzica ascultatul de muzica la locul de munca? In contractul de munca din ce stiu nu reiese nimic despre asta. Daca le spui ca in ... (vezi toată discuția)
De ieri angajatorul a impus interzicerea totală a folosirii telefonului la serviciu. este legal așa ceva? Sferid Sferid De ieri angajatorul a impus interzicerea torala a folosirii telefonului la serviciu orice angajat trebuie sa predea tel.la intrarea la serviciu si numai la ... (vezi toată discuția)
Telefoane mobile personale la servici Leucea sorin Leucea sorin Bună seara, daca sunteți amabil sa îmi răspundeți la o intrebare:în cadrul unei companii private, în cadrul departamentului transport, conducerea are ... (vezi toată discuția)