avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna seara.O mica problema cu un certificat de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna seara.O mica problema cu un certificat de inmatriculare.

Am cumparat o masina, iar pe certificat nu am trecut "Instrainat catre ..." si semnatura proprietarului.El nu mai vrea sa semneze caci e prea ocupat, chiar ultima data mi-a si zis ca nu are timp de asa ceva.Daca ii copiez semnatura si politistul si-ar da seama, ce pot păți? Mentionez ca e la impozit la mine de o luna si am platit si asigurarea degeaba in valoarea inmatricularii.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:34, 6 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Are legatura cu insolventa/lichidarea unei persoane juridice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu o masina cumparata de la o firma care a intrat in insolventa simona14011983 simona14011983 Am cumparat o masina de la o firma.ulterior aceasta a intrat in insolventa.mentionez ca am factura cu semnatura si stampila de la firma.am inregistrat-o la ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii nepotu08 nepotu08 buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)