avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare fara succesiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare fara succesiune?

buna ziua! casa parinteasca a sotului meu a fost vanduta fratelui sau, fara stiinta sotului meusi fara sa se faca nicio succesiune. vanzarea s-a facut din banii de mostenire de la tatal decedat, mama fiind inca in viata. este legal asa ceva? multumesc mult pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:19, 5 Decembrie 2019
Ce acte de proprietate au avut, mai exact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire din partea mamei Noxa_Kitty Noxa_Kitty Buna ziua. Ma bucur ca am dat peste acest forum. Avem o problema mai delicata in familie si as dori, cu amabilitatea dumneavoastra, un raspuns. Socrii mei ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa deces sot dragosel dragosel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu un raspuns la urmatoarea problema : Am o prietena buna, caruia i-a decedat sotul de 4 luni. Locuiau intr-o ... (vezi toată discuția)
Succesiune după mama. Nelsa Nelsa Bună ziua. Soacra mea a decedat acum 30 de ani și nu s-a făcut succesiune, deoarece socrul meu invoca faptul că toată masa succesorală ( ... (vezi toată discuția)