avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lamuriri legate de stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lamuriri legate de stimulentul de insertie

Buna ziua! Am nevoie de cateva lamuriri la care inca nu am gasit raspuns.
Sotia mea a nascut in luna august 2017. in luna iunie 2019 a revenit la munca, a facut dosarul complet si beneficiaza de stimulentul de revenire pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului minus o luna (deoarece eu nu am avut o luna de paternitate)- deci teoretic pana in iulie 2020.
In prezent este din nou insarcinata in 2 luni. La prima sarcina au fost ceva probleme si cam de la 5 luni a fost in concediu medical.
Daca si la a doua sarcina va avea probleme si va intra in concediu medical ce se va intampla cu stimulentul? Cat timp o sa il primeasca?
La calculul urmatoarei indemnizatii de crestere copil care sunt cele 12 ce se vor lua in considerare si daca se adauga si stimulentul.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului, mama studenta marinela_culea marinela_culea Buna ziua! In cazul in care am fost angajata cu crate de munca din septembrie 2011, pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului, daca voi naste ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Anuta7 Anuta7 Care este data la care trebuie sa ma intorc la munca, daca copilul meu s-a nascut pe 24 septembrie 2019? (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)