Buna ziua,
Am primit o amenda de la brigada rutiera precum ca : " Am.stationat voluntar intr un loc unde am blocat calea de acces intr o institutie(scoala).
Acest loc unde am stationat voluntar este locul.meu de parcare platit la ADP. Portile institutiei(scolii) sunt construite in exteriorul gardului si sunt pe sina. Aceasta poarta se deschide pe locurile de parcare inclusiv al meu.
Am parcat masina cat mai aproape de gardul acestei institutii si am trecut cu bara din spate peste marginea unde este sina acestei porti, bineainteles involuntar si am blocat dechiderea acestei porti.
Intrebare:
Exista norma care prevede construirea portilor pe sina in exteriorul institutiilor, fara ca acestea sa fie semnalate corespunzator?
Nu este obligatia institutiei de a si lua masurile necesare pentru a impiedica astfel de sinuatii?
Va multumesc
Greu de crezut ca ati primit prin contract ca in locul de parcare atribuit sa se deschida poarta prin tragere pe sina exterioara. Verificati locul exact platit.
Daca asa l-ati primit contestati amenda si depuneti documentul in copie xerox.
Daca totusi se mentine amenda puteti da in judecata ADP pentru inchirierea unui loc de parcare care nu poate fi utilizat.