avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Contributii voluntare pensie pentru romani cu ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Contributii voluntare pensie pentru romani cu domiciliul in EU

Exista posibilitatea pentru Romanii cu domiciliu in Italia sa plateasca contributii voluntare pentru pensie? Sunt la varsta de pensionare din iunie, dar am muncit in Romania doar 14 ani. As vrea sa contribui la pensie pentru inca cativa ani . Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie pentru munca în străinătate dorasp dorasp Bună ziua, aș vrea să știu care este vechimea minimă pe care trebuie să o aibă o femeie din România care lucrează în Italia pentru a primi pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie in italia lilivasi lilivasi Buna ziua, Sunt cetatean roman cu rezidenta in Italia, locuiesc si muncesc in Italia, sunt in regula cu toate documentele, dar... Am plecat din Romania in ... (vezi toată discuția)
Pensionare in romania, activitate in alt stat ue morales morales Buna ziua, O matusa a mea a implinit varsta legala si conditiile de pensionare in Romania, lucru confirmat de catre Casa de pensii din localitatea de ... (vezi toată discuția)