MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 liviuku	                   

Nu lucrez in domeniu juridic dar am o intrbare: 
  -- Poate un minor de 15 ani sa dea o declaratie , sau sa depuna o marturie cu privire la o infractiune , ... (vezi toată discuția)
	                    liviuku	                   

Nu lucrez in domeniu juridic dar am o intrbare: 
  -- Poate un minor de 15 ani sa dea o declaratie , sau sa depuna o marturie cu privire la o infractiune , ... (vezi toată discuția)

popescualexandrina	                   

.in ce conditii poate da un tanar de 17 ani declaratie ca martor intr-o dosar penal aflat in faza de urmarire penala.
trebuie sa i se aduca la cunostiinta ... (vezi toată discuția)
	                    popescualexandrina	                   

.in ce conditii poate da un tanar de 17 ani declaratie ca martor intr-o dosar penal aflat in faza de urmarire penala.
trebuie sa i se aduca la cunostiinta ... (vezi toată discuția)

gabriela1m	                   

Ar trebui sa ma prezint la sectie insotita de un parinte sau ma pot prezenta si fara parinte? Mentionez ca am 15 ani. Sunt chemata doar in calitate de martor. (vezi toată discuția)
	                    gabriela1m	                   

Ar trebui sa ma prezint la sectie insotita de un parinte sau ma pot prezenta si fara parinte? Mentionez ca am 15 ani. Sunt chemata doar in calitate de martor. (vezi toată discuția)