Ramona Bosinceanu 
	    	Consultant resurse umane

Ramona Bosinceanu 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 mihaelaak	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu cateva lucruri despre ce trebuie facut pentru a primi indemnizatia de somaj:
-  la cat timp dupa expirarea perioadei de preaviz ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelaak	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu cateva lucruri despre ce trebuie facut pentru a primi indemnizatia de somaj:
-  la cat timp dupa expirarea perioadei de preaviz ... (vezi toată discuția)

maea	                   

buna seara!lucrez la o firma di noiembrie 2004,iar in aprilie 2008 am nascut.acum,dupa 2 ani m-am intors la munca,am lucrat o luna din20 aprilie pana in 20 mai ... (vezi toată discuția)
	                    maea	                   

buna seara!lucrez la o firma di noiembrie 2004,iar in aprilie 2008 am nascut.acum,dupa 2 ani m-am intors la munca,am lucrat o luna din20 aprilie pana in 20 mai ... (vezi toată discuția)

BRANDY_B	                   

Ce poate implica semnarea sau nesemnarea notei de lichidare?Angajatorul spune ca nu are momentan bani pt salarii si restante si nici pentru salariul ... (vezi toată discuția)
	                    BRANDY_B	                   

Ce poate implica semnarea sau nesemnarea notei de lichidare?Angajatorul spune ca nu are momentan bani pt salarii si restante si nici pentru salariul ... (vezi toată discuția)