avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Repunerea pe rol a unei cauze
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Repunerea pe rol a unei cauze

93/107/2010 dosar initial investit în procedura de reorganizare a unei firme. 93/107/2010 * la prima rejudecare dosar asociat 93/107/2010** la a doua rejudecare s-a dat decizie de deschidere a proceduri simplificate fiind definitivă judecătorul sindic initial investit a repus cauza pe rol pentru un capăt de cerere nerezolvată eu adm special am cerut reinsertie fiind achitate toate obligatiile din planul de reorganizare iar juristul judiciar a cerut închiderea prin radiere nu prin reinsertie. Întrebarea mea ce efect mai are deciziile anterioare luate prin rejudecare acum cand cauza a fost repusa pe rol găsesti dosarul te tribunalu alba Iulia ca sa va verificați mai bine dacă nu m-am făcut înțeles.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 22:17, 9 Decembrie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Societatea este in faliment.

Toate activele trebuie valorificate, sumele distribuite catre creditori si societatea radiata.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinsertie debitoare otilia13 otilia13 Buna ziua, Un debitor a intrat in procedura de insolventa iar in urma reorganizarii judiciare acesta a fost repus in situatia anterioara, Societatea ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol ADIJ ADIJ Se poate repune pe rol o cauza solutionata printr-o hotarare irevocabila care a fost ulterior atacata cu contestatie in anulare admisa, caz in care hotararea ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ - casare cu retinere spre rejudecare alexandru_dinu691 alexandru_dinu691 In calitate de reclamant, am cerut in instanta, penalitati de intirziere si plata indemnizatiilor de preaviz (potrivit clauzelor din contratul de prestari ... (vezi toată discuția)