ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dori7	                   

Cum pot contesta o executare silita intervenita in urma neachitarii integral a unui imprumut la provident? Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    dori7	                   

Cum pot contesta o executare silita intervenita in urma neachitarii integral a unui imprumut la provident? Multumesc! (vezi toată discuția)

MaryanMM	                   

Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)
	                    MaryanMM	                   

Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)

Aurelian22	                   

Bună ziua. Vă  rog dati-mi si mie  un sfat în  urmatoarea speță:
Locuiesc în Buzău într-un apartament  cumpărat de părinții mei (ei sunt ... (vezi toată discuția)
	                    Aurelian22	                   

Bună ziua. Vă  rog dati-mi si mie  un sfat în  urmatoarea speță:
Locuiesc în Buzău într-un apartament  cumpărat de părinții mei (ei sunt ... (vezi toată discuția)