avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... confirmare renuntare urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

confirmare renuntare urmarire penala

Buna ziua. Am un prieten care timp de 1 an si jum a fost cercetat ptr o chestie usoara. Acum a primit raspuns din partea procurorului sa se prezinte in instanta ptr confirmare renuntare urmarire penala. Intrebarea mea este: ce ar trebui sa faca? sa mearga cu avocatul? sau singur. ce pasi sunt de urmat? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: irun , utilizator 13:11, 10 Decembrie 2019
Sa mearga la instanta si sa isi exercite apararea. Daca are posibilitatea sa isi angajeze avocat, este recomandat.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie prezenta la citare pt confirmare renuntare urmarire penala marian22224 marian22224 Buna ziua, am fost achitat intr-un proces penal ca urmare a impacarii , am primit acasa Ordonanta de renuntare a urmaririi penale , mai este necesar sa ma ... (vezi toată discuția)
Am sustras din magazinul kaufland , produse in valoare de 270 ... ElenaConstantinqwety ElenaConstantinqwety Am sustras din magazinul Kaufland , produse in valoare de 270 lei , le am băgat in ghiozdan îndreptându ma spre casele self service unde am plătit un ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in urma unui dosar sunt chemată in instanță ptr confirmare ... Cristiana Anton Cristiana Anton Buna seara, am o întrebare,in urma unui dosar sunt chemată in instanță ptr confirmare renunțare urmărite penală,va rog cu un sfat daca se poate,nu îmi ... (vezi toată discuția)