avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata peste 5000lei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata peste 5000lei

Sintem o societate pentru care un executor a recuperat o creanta de 7000lei.
Poate sa o plateasca in numerar in transe mai mici de 5000lei?

Sau poate sa o plateasca prin banca la o alta societate la care avem noi datorie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 18:41, 10 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara.
Posibil ca executorul sa aiba o problema cu plata numerar daca suma se afla deja in banca, implica cheltuieli si timp suplimentar. Daca viramentul direct in contul societatii creditoare nu este posibil din orice motive, se poate indica executorului un alt cont de plata apartinand unui tert, cu acordul executorului. De asemenea vor trebui incheiate acorduri prealabile prin care societatea dvs recunoaste ca a primit sumele de la executor prin plata de catre acesta catre un tert si de asemenea acord intre societatea dvs si tert in care specificati ce anume datorii se sting prin plata de la executor si in ce ordine.
Devine mult mai complicat decat plata directa prin virament de la executor la creditorul in numele caruia a recuperat creanta
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
CaraD, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale - dosar executare ayleena ayleena Buna ziua, In 2007 am facut un credit pentru nevoi personale. Vreo doi ani nu am mai platit ratele (nu a fost rea vointa), si dosarul meu a fost dat unui ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri titlu executoriu leusan leusan daca un contract IFN ,pentru care s-a executat silit debitorul pentru,, rate restante ,penalitati si capital ramas de rambursat la contractul cu nr xxxxx\\" , ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare-cump teren si imobile lalexut lalexut Am preluat pe baza acestui act notarial obligatiile de plata ale societatii catre un executor judecatoresc pt un credit restant girat cu teren si imobile, in ... (vezi toată discuția)