avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie improvizata(şopron) in fata geamului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie improvizata(şopron) in fata geamului

Buna ziua! As dori sa ma ajutati intr-o problema! Locuies la parter in bloc si un vecin a inceput sa construiasca un sopron (nu cred ca are autarizaie) in fata geamului meu lasand 1.5 distanta intre bloc si sopron. Ce drepturi am eu? Cui sa ma adresez? Ce spune legea ca sa stiu ce sa spun la vecin. Va multumesc!!!
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
macy83, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:17, 11 Decembrie 2019
Buna ziua,
Depuneti o sesizare, in scris, la primarie/politia locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea de posesie oliver73 oliver73 buna seara,doresc sa ma lamuriti in legatura cu niste chesti juridice,locuiesc intr-un blo cu 3 etaje,curte comuna cu acces limitat,vecinul de langa ... (vezi toată discuția)
Baza legala distanta intre case DGeorgiana25 DGeorgiana25 Buna ziua, vroiam sa va intreb care este baza legala pentru distantele intre case si care sunt consecintele incalcarii acestor norme. Vecinul unei prietene ... (vezi toată discuția)
Parcare auto mfrincu mfrincu buna ziua, locuiesc la bloc la parter si am o problema cu un vecin care parcheaza masina la o distanta de aprox 1,5m de geamul meu de la dormitor in spatele ... (vezi toată discuția)