avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Executare silita finante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Executare silita finante

Buna ziua. Numele meu este valeria.
Va rog di suflet sa ma ajutati cu O informatie un sfat ceva!
Am fost căsătorită si am avut o firmă impreuna cu fostul soț. In 2013 am băgat firma in insolventa din cauza ca nu mergea prea bine si noi neam si dedpartit..
Firma avea ceva datorii. La despărțire am cazut de acord ca eu renunț la tot ce aveam impreuna si el sa plateasca datoriile ce sunt...
Eu sunt plecată din tara tot din 2013. Și ieri surpriză primesc de acasă informația ca suntchemata la biroul executarea de la finante la audiere pe data dw 18 decembrie 2019 adica săptămâna viitoare Si apoi mai am.inca 15 zile astea sunt pe timpul sărbătorile... Și eu am o problema nu pot sa ajung am.un copil mic si nu sunt gata actele încă..
Ce se intampla daca nu ajung si ce soluție pot gasi..
Va multumesc frumos pentru eventuale răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 22:35, 11 Decembrie 2019

Valevaly80@gmail.com a scris:

Buna ziua. Numele meu este valeria.
Va rog di suflet sa ma ajutati cu O informatie un sfat ceva!
Am fost căsătorită si am avut o firmă impreuna cu fostul soț. In 2013 am băgat firma in insolventa din cauza ca nu mergea prea bine si noi neam si dedpartit..
Firma avea ceva datorii. La despărțire am cazut de acord ca eu renunț la tot ce aveam impreuna si el sa plateasca datoriile ce sunt...
Eu sunt plecată din tara tot din 2013. Și ieri surpriză primesc de acasă informația ca suntchemata la biroul executarea de la finante la audiere pe data dw 18 decembrie 2019 adica săptămâna viitoare Si apoi mai am.inca 15 zile astea sunt pe timpul sărbătorile... Și eu am o problema nu pot sa ajung am.un copil mic si nu sunt gata actele încă..
Ce se intampla daca nu ajung si ce soluție pot gasi..
Va multumesc frumos pentru eventuale răspunsuri!

.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate mai bine incercati sa luati legatura cu organul fiscal, chiar si prin telefon.

Daca nu faceti nimic organul fiscal va considera ca societatea se sustrage de la control fiscal.

Din ce ati scris nu pare a fi o problema legata de insolventa, ci de fiscalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme juridice firma lucialma lucialma Buna ziua. As dori daca se poate ca cineva sa ma invete ce am de facut in legatura cu o firma care nu a avut activitate. In anul 1994 , fostul ... (vezi toată discuția)
Talharie??? cautavocat cautavocat Buna ziua! -sora mea a sunat la un anunt de pe internet sa cumpere niste haine de firma en gros -s a intalnit ccu vanzatoarea si sotul ei intr un loc ... (vezi toată discuția)
Adrese de tert poprit catre clientii unei firme carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog a ma ajuta cu o informatie. Ce poate face o firma in situatia in care cativa dintre clientii sai au primit adrese de la Anaf pentru a plati ... (vezi toată discuția)