avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintegrare in munca in baza hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintegrare in munca in baza hotararii judecatoresti

Buna ziua,
Am castigat in fond o contestatie la decizia de concediere, prin care s-a dispus reintegrarea in munca, si plata salariilor cuvenite.
Angajatorul a facut apel, insa totodata mi-a trimis o adresa prin care imi cere sa ma prezint la serviciu.
Am dreptul sa nu ma duc pana cand se judeca apelul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nyusziful , utilizator 20:21, 11 Decembrie 2019
Daca s-a emis decizia de reintegrare , atunci va trebui sa va prezentati la locul de munca.
Nu s a emis decizia, s a emis o adresa prin care suntem chemați în vederea reintegrării... Echivalează?

După ce se emite decizia putem cere concediu eventual?

De asemenea, in aceasta situație, daca nu ne prezentam la serviciu, mai curg drepturile salariale pe durata judecării apelului, sau datorita refuzului sunt oprite?
Multumesc Mult!
In opinia mea, trebuie emisa o decizie.

După ce vi se comunica decizia puteti solicita acordarea CO.

Daca nu va prezentati la serviciu, veti fi pontat absent nemotivat situatie in care nu se plateste salariul.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintregrare in munca in urma hotararii judecatoresti ANDA CRETU ANDA CRETU Buna ziua. Am un salariat care nu s-a mai prezentat la serviciu dintr-o anumita data. Nu s-a inceput cercetarea disciplinara decat dupa ...5 luni (din motive ... (vezi toată discuția)
Procedura reintegrare in munca ContSters146823 ContSters146823 Am primit hotararea privind reintegrarea in munca a unui fost salariat concediat . Daca salariatul nu s-a prezentat, pentru punerea in aplicare cum procedam? ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea in munca - situatia putin atipica.rog opinii. RobinHood RobinHood Buna ziua. Am mai multe intrebari in privinta procedurii de reintegrare a unor salariati care au castigat, in prima instanta , procesul (urmeaza ... (vezi toată discuția)