avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Buna seara.Am o verisoara care in momentul de fata este insarcinata intr-o luna si tocmai a fost data afara de la locul de munca la care lucra din 5 octombrie 2019.Ea vrea sa stie daca ar putea avea Ccc avand in vedere ca in 2019 a muncit de pe 1 ian-5sept,2018 anu lucrat intreg.Poate beneficia de Ccc? Ce ne sfatuiti dumneavoastra?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 12 Decembrie 2019
Care este data prezumata a nasterii copilului ?

Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui c.i.m. activ sau de un anumit articol cu care a incetat c.i.m.
Deci data nasteri va fi undeva prin sf august ......deci ar beneficia de Ccc ?
În speță, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc dupa somaj Tinnna29 Tinnna29 Buna ziua,am lucrat la o firma din 2016 pana in august 2018 cand a intrat in insolventa,din august pana in februarie am fost in somaj,iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Prenatal Ali a Ali a Bună ziua sunt angajată de 5 luni si sunt însărcinată in 2 luni ma mai încadrez sa primesc acei 2 ani de creștere a copilului? (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil 2 Dana.m. Dana.m. Buna seară, am o verișoară care se află în concediu creștere copil pana pe 18 aprilie. După aceea ea nu vrea sa mai revină la lucru din motive de ... (vezi toată discuția)