avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bursa scolara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bursa scolara

Fica mea a terminat semestrul 2 al clasei a 6-a cu media 9.75. De la școala i sa spus ca nu poate beneficia de bursa de merit din cauza ca nu sunt fonduri suficiente si ca o va trece la ceea de studiu. Din cate stiu eu este o diferență legala intre medii la cele doua burse. Este corct sa ia doar aceea bursa sau se poate face ceva sa fie corect ? Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2019
Elena Pro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena Pro , utilizator 00:12, 13 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se ia bursa de studiu luminitaadela luminitaadela buna ziua. am si eu niste nelamuriri in ceea ce priveste bursa de studiu a ficei mele ,diriginta ficei mele mi-a sugerat sa fac urgent actele pt bursa ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am nevoie urgent de un răspuns .daca îndeplinesc ... Ghipsa Ghipsa Bună ziua am nevoie urgent de un răspuns .Daca îndeplinesc condițiile ptr bursa fetiței mele ptr Bursa socială.Locuiesc doar eu și fetița venit net pe ... (vezi toată discuția)
Burse de merit ValeriaCs ValeriaCs Buna ziua, Copilul meu este in clasa a doua. Va rog sa imi spuneti daca pentru acordarea bursei de merit se iau in considerare rezultatele la ... (vezi toată discuția)