avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Legea insoventei persoanelor fizice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Legea insoventei persoanelor fizice

Ce categorie de persoane pot beneficia de procedura de insolventa simplificata?Pot beneficia persoanele care au un loc de munca stabil?

Alte discuții în legătură

Diferenta intre termenii insolventa-faliment-procedura simplificata a insolventei. simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, va rog lamuritima in ceea ce priveste acesti termeni ce au in comun si care este diferenta? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Societate in insolventa monabanateanu monabanateanu Pot deduce TVA la o factura al carui emitent este in insolventa? Stiu ca se aplica taxarea inversa, dar din 2010 s-a exclus din categoria operatiunilor ... (vezi toată discuția)
Deschiderea procedurii insolventei in forma generala calinsb calinsb Apelez la amabilitatea Dumneavoastra in vederea unor lamuriri. Am avut o societate comerciala. Cine imi poate da detalii despre ceea ce inseamna \"Deschiderea ... (vezi toată discuția)