avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Societate in insolventa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Societate in insolventa

Pot deduce TVA la o factura al carui emitent este in insolventa?
Stiu ca se aplica taxarea inversa, dar din 2010 s-a exclus din categoria operatiunilor supuse masurilor de simplificare a livrarilor de bunuri si a prestarilor de servicii de sau catre persoanele pentru care s-a deschis procedura de insolventa.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:09, 8 Mai 2012
da, se poate deduce tva numai daca factura poarta viza administratorului judiciar si bine-nteles firma nu a fost declarata inactiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa-decont tva LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Am si eu o intrebare, facturile cu taxare inversa la ce rand se trece in decontul de TVA. Am si furnizori care sunt in insloventa si-mi emit facturi cu taxare ... (vezi toată discuția)
Daca e in reorganizare se factureaza fara tva? OANA GORAN OANA GORAN am primit o instiintare de la o sc ca se afla in reorganizare si ca trebuie sa le facturez fara tva ? dc?:stunned: stie cineva unde scrie treaba asta? ... (vezi toată discuția)
Cu sau fara tva in 2010 vegomax vegomax stie cineva daca s-a modificat legea privind insoventa pe 2010, adica daca firmele in insolventa pot sa mai cumpere si sa vanda fara tva? (vezi toată discuția)