raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

As vrea sa bag o taxa de succesiune
 MariaCalota 
	    	Utilizator

MariaCalota 
	    	Utilizator	    

MariaCalota 
	    	Utilizator

MariaCalota 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Cucinela	                   

Bună ziua ! Am primit de la bunica mea un pământ pe care este și casa bătrânească . Actele de vânzare cumpărare l-am făcut prin judecătorie ... (vezi toată discuția)
	                    Cucinela	                   

Bună ziua ! Am primit de la bunica mea un pământ pe care este și casa bătrânească . Actele de vânzare cumpărare l-am făcut prin judecătorie ... (vezi toată discuția)

dancoman	                   

Tatal meu a fost crescut (bunica s-a recasatorit)de un tata ,,vitreg,,alaturi de inca trei frati(de mama).Tatal vitreg atunci cand s-a casatorit cu bunica mea ... (vezi toată discuția)
	                    dancoman	                   

Tatal meu a fost crescut (bunica s-a recasatorit)de un tata ,,vitreg,,alaturi de inca trei frati(de mama).Tatal vitreg atunci cand s-a casatorit cu bunica mea ... (vezi toată discuția)

Adrian30adi	                   

Stra bunicul meu a murit in 1960 iar in 94 de la primarie am primit un titlu de proprietate pe nulele \"bunici si mostenitori bunicului \" care avea 6 copi , ... (vezi toată discuția)
	                    Adrian30adi	                   

Stra bunicul meu a murit in 1960 iar in 94 de la primarie am primit un titlu de proprietate pe nulele \"bunici si mostenitori bunicului \" care avea 6 copi , ... (vezi toată discuția)