avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

In ce ordone sunt numerotate paginile dintr-un dosar penal?
Pot exista pagini nenumerotate?
Adresele de trimitere /inapoiere ale dosarelor penale catre organul de cercetare sau catre instante trebuie sa fie gaseasca anexate la dosarul cauzei ?In aceste adrese se mentioneaza si cate pagini are dosarul?

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu raspund la formularul de confirmarea de primire si citatia instantei? eusaisapte eusaisapte ce se intampla daca nu raspund la formularul de confirmarea de primire si citatia instantei? Instanta face numai citatii netemeinice solicitandu-mi lucruri ... (vezi toată discuția)
Termen primire referat clasare plangere penala pitic1991 pitic1991 Buna ziua, Am depus o plangere penala pentru marturie mincinoasa la parchet anul trecut. Am depus si probe, declaratii de martor in instanta, dovezi, etc. ... (vezi toată discuția)
Dreptul reclamantului de a refuza sa se prezinte in fata organului de cercetare penala hot_oliviu hot_oliviu Reclamatul intr-un dosar penal este obligat sa dea curs adresei organului de cercetare penala, sa se prezinte in fata organului de cercetare penala. Este ... (vezi toată discuția)