avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce se intampla daca nu raspund la formularul de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce se intampla daca nu raspund la formularul de confirmarea de primire si citatia instantei?

ce se intampla daca nu raspund la formularul de confirmarea de primire si citatia instantei?

Instanta face numai citatii netemeinice solicitandu-mi lucruri care exista deja in dosar pentru ca nu citeste dosarul sau pur si simplu in doi peri, cine stie. Uneori imi trimite aceeasi citatie de doua ori cerand acelasi lucru adica regularizand dosarul repetat. M-am plictisit sa raspund la aceste citatii daca instanta nu respecta legea nu vad de ce as mai consimti sa raspund la aceste adrese

Care sunt consecintele?
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 16:36, 26 Octombrie 2016
Pai d-ta trebuie sa scrii acolo ceva mai scurt ca sa poate sa gaseasca mai repede, daca scrii un memoriu de vreo 20-30 pagini, judecatorii nu iti citesc pt ca nu au timp de a citi romanele scrise de d-ta.

Asa ca e indicat sa scrii mai putin ca instanta sa le gaseasca mai repede prin dosar. Parerea mea......

:))
Una din consecinte poate fi suspendarea cauzei pentru ca nu indepliniti obligatiile impuse de instanta. Poate aveti doar parerea ca instanta greseste...
Daca nu va conformati dispozitiilor instantei cauza poate fi suspendata conform art.200(3)NCPC, este bine sa va conformati solicitarii instantei, mentionand ca ati indeplinit anterior solicitarile instantei.
Pai oricum instanta minte ca nu m-am conformat chiar daca m-am conformat si am raspuns la citatie, deci ce-am de pierdut? :)

De exemplu ca n-am indicat domiciliul paratilor ceea ce e optional adica doar daca-l stiu. Am indicat ca adresa de citare locul de munca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pamant aylyn87 aylyn87 Am un proces cu un vecin care a intrat ilegal in curte. Asta am primit in urma procesului, insa nu stiu exact ce se doreste de la mine, ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi atacata o hotarare de suspendare a judecatii? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Cum se poate ataca o hotarare de suspendare a judecatii. Aceasta hotarare a fost data in cadrul unei contestatii la executarea silita fara a exista ... (vezi toată discuția)
Model memoriu pentru judecata radovan82 radovan82 Buna ziua. Va rog daca a-ti putea sa ma ajutati cu un model de memoriu. Am un proces in desfasurare si as dori sa prezint instantei o hartie cu rugamintea de a ... (vezi toată discuția)