avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Insolventa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Insolventa

În anul 2012 sa deschis procedura insolvenței ceruta de anaf pt o întreprindere individuala iar în 2016 a fost radiata. În 2019 am fost somat de fisc ca datoriile ramase au fost trecute pe cnp-ul meu și ca trebuie sa le plătesc. E legal sau nu?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:03, 17 Decembrie 2019
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii pe cnp crutescualexandra crutescualexandra Buna ziua, am avut o intreprindere individuala care din cauza datoriilor la fisc acesta a cerut prin tribunal radierea firmei. Dupa ce firma s a radiat fiscul ... (vezi toată discuția)
Datorii la o intreprindere individuala radiata RealLaur RealLaur In Februarie 2013 am radiat o intreprindere individuala ca avea datorii la anaf,iar acum in iulie 2018 am primit o somatie cum ca acele datorii au trecut pe ... (vezi toată discuția)
Amenda vasilicasarchizian vasilicasarchizian Detin o intreprindere familiala si in anul 2009 am primit o amenda de la fisc in valoare de 19404,19 lei pe care nu am achitat-o si nici nu am contestat-o in ... (vezi toată discuția)