avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Sume donatii si sponsorizari
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Sume donatii si sponsorizari

Daca am sume in contul de donatii si sponsorizari in trezorerie si nu sunt utilizati pana la sfarsitul anului, acestia vor intra in cont de excedent?
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:36, 29 Decembrie 2019
Acestea au fost inregistrate ca venit la momentul incasarii. Vor ramane in cont, pur si simplu, fara a se mai face nicio inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare asociatie non-profit DreeaA DreeaA Buna ziua, Nici macar nu stiu cum sa formulez ca sa exprim cat mai clar asa ca o sa fiu directa si sincera. Am o frumusete de forma de cancer si nu mai ... (vezi toată discuția)
Asociatie umanitara lavi_cornelia lavi_cornelia Detin o asociatie umanitara pentru fiul meu cu handicap. O persoana cu 2 copii care au frad de handicap m-a rugat sa-i deschid un cont separat pentru a ... (vezi toată discuția)
Donatii "cash" catre ong si acte contabile cris2d2 cris2d2 Va salut. Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fizica sau juridica poate face donatii cash, fara depunere in cont, catre un ONG - asociatie de protectia ... (vezi toată discuția)