avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de constructie bransament electric pe drum ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de constructie bransament electric pe drum privat

Buna seara,
Am autorizatie de construcție casa P+M și imprejmuire emisă în data de 19.11.2019.
Am solicitat la SDEE Transilvania Sud ATR.
Am primit aviz de racordare dar "Se va obține Autorizatie de construire pentru instalațiile de alimentare cu energie electrică, în numele SDEE Brasov"
Legea 193/2019 modificarea și completarea legi 50/1991 privind autorizarea executării lucrării în constructii(care a intrat în vigoare la 02.11.2019)la art.6 alin.(1) litera c) se .modifica si are următorul cuprins:
C)........Avizele obținute de solicitant sunt valabile atat pentru autorizarea executării lucrărilor de construcție cat si ptr.autoruzarea executării lucrărilor de bransament la rețelele publice apa ,canalizare,gaze,energie electrică fără a se solicită eliberarea altora".
Intrebarea mea este:
1)Drumul este privat.Este nevoie de autorizatie de construcție pentru bransament energie electrică subteran.
2)Conform legi 193 autorizația de construcție e valabilă și pentru racordarea la utilități!
Ce pot face?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie belakompot belakompot Buna ziua, Daca un operator de apa-canal realizeaza o investitie majora finantata (partial) din fonduri europene, fonduri de la bugetul de stat, fonduri de ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord vecini pentru racordare la curent biberul biberul Buna, in ce conditii furnizorul de electricitate poate face o lucrare pe un drum comun cu peste 25 de proprietari, pentru racordarea unui proprietar fara sa ... (vezi toată discuția)