avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prevedere in cod civil vechi despre ordinea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prevedere in cod civil vechi despre ordinea de stingere a obligatiilor?

Buna ziua!
Exista undeva in codul civil VECHI o prevedere legala care sa reglementeze ordinea de stingere a obligatiilor/creantelor (in functie de vechime) in cazul unui contract civil cu executare succesiva (data fiind situatia in care debitorul nu se achita integral de obligatiile sale de plata pe parcursul derularii contractului)?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2019
eagle_free, utilizator

Alte discuții în legătură

Ordinea stingerii datoriilor fata de asociatia de proprietari marilyn31 marilyn31 In cazul in care exista un debit restant fata de Asociatia de Proprietari, compus din : cote intretinere restante + alte fonduri + penalitati, cumulate pe ... (vezi toată discuția)
Restante la cheltuieli intretinere dan_crihan dan_crihan Buna ziua Administrez un bloc de locuinte. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Un apartament este restant la plata intretinerii pe o perioada de 10 luni, ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari raluctza raluctza Buna ziua.Am o intrebare,la asociatie de proprietari,ce este prioritar sa se achite?ceea condum adica intretinerea mea(apa,caldura,femeie de servici etc),sau ... (vezi toată discuția)