avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare firmă de montat camere de supraveghere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare firmă de montat camere de supraveghere

Bună ziua! Mă interesează dacă am șanse să pot înființa un srl in domeniul instalării camerelor de supraveghere! Ca si studii am liceul tehnic, Profil tehnic, calificare de tehnician mecatronist, ce alte condiții trebuie să mai îndeplinesc? Imi trebuie ca si angajat obligatoriu un inginer in domeniu?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Baghici , utilizator 07:59, 22 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie si calificare pentru a monta sisteme de supraveghere? alexfrinc90 alexfrinc90 Buna ziua, Am si eu o nelamurire... De o perioada am inceput sa ma ocup cu sisteme de supraveghere si alarme;am montat alarme/supraveghere video pe la ... (vezi toată discuția)