avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări daniel19777
                      Utilizator

daniel19777
                      Utilizator                    

daniel19777, utilizator
 daniel19777, utilizator                   
                 alina_25	                   

Cum  poti fi furat  legal. Pe  scurt   apometrele de apa rece si calda  trebuier verificat contra cost  odata la  5  ani  (verificare  metrologica ) aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    alina_25	                   

Cum  poti fi furat  legal. Pe  scurt   apometrele de apa rece si calda  trebuier verificat contra cost  odata la  5  ani  (verificare  metrologica ) aceasta ... (vezi toată discuția)

cataleata	                   

Buna ziua,
Suntem 44 de locatari ai unui bloc de garsoniere din 60 in care am avut aprobare pentru a renunta la repartitoare de costuri deoarece avem ... (vezi toată discuția)
	                    cataleata	                   

Buna ziua,
Suntem 44 de locatari ai unui bloc de garsoniere din 60 in care am avut aprobare pentru a renunta la repartitoare de costuri deoarece avem ... (vezi toată discuția)

Roger25	                   

Buna ziua,
As dori sa descriu problema de pe scara mea (dar si de pe altele invecinate, apartinand de aceeasi asociatie de proprietari): in fiecare luna pe ... (vezi toată discuția)
	                    Roger25	                   

Buna ziua,
As dori sa descriu problema de pe scara mea (dar si de pe altele invecinate, apartinand de aceeasi asociatie de proprietari): in fiecare luna pe ... (vezi toată discuția)